top of page

about me

Hoe langer ik dit werk doe, hoe meer ik me er bewust van ben waarom ik het doe. En hoe het voelt dat datgene wat ik doe, ook eigenlijk mijn eigen heling is. 

Ik ben opgegroeid in een zeer onveilige situatie, waardoor ik uiteindelijk gediagnosticeerd werd met PTSS. En ik ben gaan vluchten in het reizen. Ik was jaren altijd wel op reis of onderweg naar m'n volgende reis. 

Zo deed ik in 2016 mijn Yoga opleiding bij Zuna Yoga in Bali en later dat deed een Kundalini Yoga opleiding in India.

Maar het meeste was ik in Australië, waar ik een aantal keer langere periodes gewoond heb. 

Via allemaal 'toevalligheden' schreef ik me op een dag zonder te weten wat het is, in voor een Kahuna massage opleiding. En die opleiding was als thuiskomen. Ik deed toen level 1 - 2 - 3 en ging daarna terug naar Nederland. 

Maar ik voelde aan alles dat ik terug moest om de andere levels te doen. Dus ik vloog iets meer dan een jaar later weer terug voor level 4 - 5 - 6. Ik deed deze levels bij Mette's Institute in Kin Kin, Australië. Alles wat ik leerde voelde als thuiskomen en zo kloppend bij wat ik voel. 

Tijdens de cursus oefenen we op elkaar. Dus ik heb talloze sessies mogen ondergaan en de magie mogen voelen van Kahuna. Er is bij mij zoveel los gekomen, ik heb zoveel los gelaten tijdens mijn cursussen. Zelf lag ik ook vaak huilend of soms zelf schreeuwend op tafel. En dat mocht er allemaal zijn. 

Nu jaren later realiseer ik me steeds beter hoe trauma vast gaat zitten in het lichaam. Dat kan een groot of een klein trauma zijn, maar wat het ook is, we slaan energie op in ons lichaam. En als we dat daar laten zitten, gaat het voor klachten zorgen. 

Tegenwoordig zitten we zoveel in ons hoofd, dat we ons lichaam vergeten. Of we negeren de signalen van ons lichaam. Ik hoop je te kunnen terug brengen in je lichaam. Terugbrengen bij de sensaties, de gevoelens en bij jezelf. 

Feeling is healing.

Ik hoop en wens dat je mag thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf, in je lichaam en op aarde. Wanneer we veel mee maken, situaties te veel zijn, vertrekken we uit ons lichaam. Ik wens je dat je weer thuis mag komen. 

Let me know, als je meer wilt weten. I'm here!

Liefs, Bianca

IMG_2061.JPG
bottom of page